Ha a munkavédelem és a tűzvédelem területén előforduló feladatok elvégzésére magasan képzett, megbízható, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szolgáltatót keres, akkor minket keresett.

Vállalkozásunk a munkavédelem és a tűzvédelem területén jelentkező feladatok elvégzésére specializálódott, szolgáltatásainkat Magyarország egész területén nyújtjuk. Szakembereink az Ön cégénél előforduló valamennyi munka- és tűzvédelmi feladatot elvégzik, a lehető legmagasabb szakmai színvonalon.

Célunk nem kevesebb, minthogy komplex munka- és tűzvédelmi szolgáltatásokkal segítsük az Ön cége biztonságos, zavartalan működését. Az általunk elvégzett munkáért garanciát vállalunk!

Szakmai munkásságunk során azt tapasztaltuk, hogy a vállalkozások jelentős részénél sajnos a mai napig nem, vagy csak részben találhatóak meg a kifogástalan működéshez feltétlenül szükséges szabályozások és dokumentumok. Azon vállalkozások vezetői, akik nem gondoskodnak a munka- és tűzvédelem területén a megfelelő szabályozottságról, valamint a hiánytalan dokumentációról, hatalmas kockázatot vállalnak önmagukra. Ma Magyarországon a vállalkozások vezetői nem csak a munkavállalók egészségéért és biztonságáért tartoznak felelősséggel, hanem egy hatósági ellenőrzés során, a szükséges dokumentáció elmaradása esetén jelentős mértékű bírság is érheti a cégüket.

 

Munkavédelmi és tűzvédelmi tevékenységünket minden vállalkozási forma és szakág – legyen szó akár mikro-, kis és középvállalkozásról, társasházról vagy irodaházról, esetleg termelő gyárról – biztosítjuk.

 

Szolgáltatásunk komplex jellegű, ami azt jelenti, hogy megbízóinknak csak információs és döntési jelleggel kell a munkavédelmi és tűzvédelmi témákkal foglalkoznia.

Az elmúlt időszakban lezajlott jogszabályváltozások, valamint az egyes részterületek dinamikus fejlődése megköveteli a kellő szakmai tapasztalattal és specifikus (az egyes részterületeket magas színvonalon ismerő) tudással rendelkező munkatársak alkalmazását.

A jogszabályi változásoknak megfelelő naprakészséget garantáljuk megbízóink számára.

Az elmúlt évek során szoros kapcsolatot építettünk ki a tevékenységünkkel kapcsolatos szakhatóságokkal, mely nagyban megkönnyíti a napi feladataink ellátását.

 

Azért érdemes minket választania, mert mi

-        gyorsan, precízen, megbízhatóan és ügyfélbarát árakon dolgozunk,

-        a munkavégzésünk során egyaránt figyelembe vesszük a gyakorlati biztonsági szempontokat és a hatósági elvárásoknak való szükségszerű megfelelést,

-        a munkavédelem és a tűzvédelem területén szerzett 15 éves szakmai tapasztalattal nincs olyan felmerülő munkavédelmi/tűzvédelmi probléma vagy feladat, melyre ne

          tudnánk hatékony megoldást találni.

Go to top